15 Kasım 2013 Cuma

Yazmak için şimdi fırsat bulabildim.

1.5 senedir yazmamışım.
Ne kadar uzun...
Bu süre içinde diyet zayıflamakla ilgili bir şey duymak istemiyordum. Öyle bir ruh haline girdim ki artık zayıflamak istemiyorum. Verdiğim kiloları geri alıyorum. Biraz müsaade dedim.

Eylül ayında diyetisyene başladım. 2 ay oldu 4 kilo verdim. Blogumda da yazmışı zaten "bebek adımlarıyla" diye. 4 kilo başkaları için küçük benim için büyük bir adım. En azından rahat nefes alıyorum giysilerim dar gelmediği için.

Diyet sistemi hepimizin bildiği gibi ekmek et ve sebze grubundan dengeli yeme esasına dayanıyor. Bol bol liste dışı yemelerim de oluyor. Spor az. Haftada 2 en fazla 3 kere yürüyüş yapıyorum. O kadar.

Eylül ayında ilk tartıldığımda diyetisyen dedi ki vücudunuzda 53 kilo yağ var. 53 benim olmam gereken ideal kilo. düşünün ideal kilom kadar yağım var benim. Acıdım kendime 53 kilo fazla yağ ile yaşadığım için.

gene yazarrım. Görüşmek üzere

2 yorum:

... dedi ki...

Aysel hanim
Evet kayblmustunuz ortalardan.
Geri donmenize, yazmaniza cok sevindim.
Gercekler insana kamci olur ya bazan, insallah bu gercek sizi cok guzel motive eder, yagli 53'den, balli 53 e dogru yola cikmaniza sebep olur.
Hosgeldiniz aramiza:)

Mucize dedi ki...

Ara vrmeden önce bende okurdum sizi. Baslangiciniz hayirli olsun, emin adimlarla hedefinize ulasacaginiza inaniyorum. Yeterki pes etmeyelim.

20 Ekimde 500. günüydü Mide ameliyatı olmamın. Geçen sene 20 Ekimde 80-81 kiloymuşum. 500. günde tartıldım 80 kiloydum. Kilo verme sürec...