6 Haziran 2010 Pazar

Karboksipuntur hakkında

Geçen sene kısa süre uyguladığım karboksipunktur hakkında sorular alıyorum. Bu yazı onun için yazıldı.

Geçen sene haziran ayında 2,5 hafta Dr. Fevzi Özgönül'e gittim. Adını sabah programlarından birinde duymuştum. Acaba bana çare olabilir mi diye gittim. Çarşamba günü saat 3'e randevü verdiler. Bir gittim bekleme salolunda 10-25 bayan bekliyor hepsi de saat 3'te görüşmemiz var diyor. Ben de şaşırdım bu ne iş diye. Neyse saat 3'te hepimizi doktorun ofisine aldılar. Meğer doktor tek tek anlatmaktansa ilk defa gelenlere topluca bir sohbet yapıyormuş her gün.

Neden kilo aldığımızı, bedenimizin çalışma sistemini nasıl kilo vereceğimizi anlattı. Anlatıklarının hepsi de sitesinde var.

Sonra karboksipunkturdan bahsetti. Bildiğimiz akupuktur gibi. Bunda akupuntur noktalarına çok az miktarda karbondioksit gazı veriiyormuş. Bu da kilo vermeyi hızlandırıyormuş.

5 seaslık paket 450 tl idi. Ben de battı balık yandgider nelere para harcamadım ki deyip 5 seaslık tedaviye katıldım. Karboksipuntur 2 dakikada bitiyor. Bir de her gittiğim de kilomu yağ kaybedip kaybetmediğimi ölçtüler. haftada 2 gün gittim. 20 günde seanslar bitti.6 kiloda vermiştim. Bundan sonraki 1 ayda da 3 kilo verdim. Sonrasındaki 15 günde de 1 kilo. Toplamda 10 haftada 10 kilo verdim. Yeme düzenini iyi oturmuştrum. Gayet de mutluydum. O sırada ramazan ayı geldi. oruç tutmaya başlayınca düzeni oturtamadım. Sorasında da bir verdiğim kiloları geri almaya başladım maalesef.

Tedabvi için verecek paranız varsa 10-15 seans gitmenizi öneririm. Sonuç alınıyor. Yeme düzenini daha önce yazmıştım oradan inceleyebilirsiniz.

Şimdiden kilo vermeyi kafasına koymuş arkadaşlara kolaylıklar dilerim.
:)

5 yorum:

kumsal dedi ki...

aysel hanım öncelikle merhaba.bende kilo problemi yaşayanlardanım. geçen sene bu zamanlar 93.5 kilo idim. biraz diyet biraz spor derken kasım - aralık ayında tartıda 79 gördüm.ama sonrası gelmedi malesef.şu an tekrar başladığım yerdeyim. yine 93 kilodayım. yani demek istediğim şu size aynen katılıyorum bir şekilde kilo verilse bile asıl başarı verdiğin kiloyu korumak ama ben bunu başaramadım ve başladığım yere döndüm. şimdi tekrardan dikkat etmeye başladım bakalım inş. bu sefer başarırım ve kilomu korurum.

Aysel dedi ki...

Kumsal, en büyük sorunumuz sabitlemek gerçekten. Üstelik verdiğim kiloları hep geri aldığım için şimdilerde canım diyete başlamak bile istemiyor.

Aysel dedi ki...

Kumsal, en büyük sorunumuz sabitlemek gerçekten. Üstelik verdiğim kiloları hep geri aldığım için şimdilerde canım diyete başlamak bile istemiyor.

Kumsal dedi ki...

iyi akşamlar Aysel hanım

blogunuza bakımda kendimi gördüm sanki.son 10 yılımı nerdeyse kilo - diyet -tartı üçgeninde geçiriyorum.her sabah üstüne çıktığım 6 yıldır bana arkadaşlık eden dijital tartım bozuldu.bilmiyorum her sabah üstüne çıkıp fazla çıkan her gramda kendisine kızdığım tartım bozuldu.bende 1 kaç gün tartılmadan durmayı öğreneceğim.tiryaki gibi gözümü açar açmaz üsütne çıkardım.kızım 3.sınıfta yaz tatiline giriyor.bende eylül ayında okullarla beraber diyetisyene başlamayı düşünüyorum.bu 3 aylık yaz döneminde kilo vermeyi geöçtim almamak için uğraşacağım.aslında bir ara blogunda gördüğüm karboksipunkturu da düşündüm ama galiba bir şeylere başlamaya gücüm yok.neyse çok uzun oldu ama konuşacak kimsem olmayınca karşımda siz varsınız gibi oldu.umarım bir an önce diyete ve kendimi toparlamaya güç bulurum,bulursun ve bulursunuz....

Aysel dedi ki...

Kumsal diyet ile ilgili hangi foruma hangi bloga gidersem gideyim söylem değişmiyor. Üzülelim mi ağlayalım mı gülelim mi bilemiyorum.

20 Ekimde 500. günüydü Mide ameliyatı olmamın. Geçen sene 20 Ekimde 80-81 kiloymuşum. 500. günde tartıldım 80 kiloydum. Kilo verme sürec...