2 Aralık 2011 Cuma

Cuma bildirimi

Bir hafta geçti bile.

Bu hafta kilo veremedim. Sabah tartıda 102.1 geldim. Hafta içinde 103.7'yi bile gördüğüm oldu. Şişlik vardı nedense. Yediklerimi düşündüm de tuzu biraz arttırmıştım, hemen su tutma olarak karşıma çıktı.

neyse en azından kilo almadım. Aynı yerinde dsayıyor ölçülerim de aynı.

Bu hafta bölgesel zayıflama için killi macun yapmayı planlıyorum.

Feridun Kunak isimli bir doktor var. Kanal 7'de program yapıyor. Orada gördüm, deneyeceğim. Sonuç alırsam haftada 1 gün yaparım:

Tarifi tam hatırlamıyorum. Şöyleydi sanırım:
2 bardak kilin içine yeteri kadar maden sodası döküp macun kıvamına getiriyoruz. İçine
1 ç. k. portakal yağı
1 ç.k. ozon yağı
1 ç.k. biberiye ekliyoryz. Karın bölgesine sürüyoruz. Sonra strech filmile iyice kaplıyoruz. 3-4 saat bile durabilir. Zararı olmazmış. Yürüyüş yap, ev işi yap fark etmez. yeterki hareket et. Terleme yoluyla su ve yağ atıyoruz.

herkese iyi hafta sonları...

4 yorum:

SKINNY dedi ki...

caninizi sikmayin bence tuzun tuttugu kilolari biraz daha su icerek verebilirsiniz bana da oluyor ama cok dert etmiyorum. Su anda yaptigim dukan diyetinde sadece protein ve sebzeyle beslendigim icin ilk once sis karnim indi. Protein diyetlerinin en sevdigim yani bu. Ayrica canim hic bir sey de cekmiyor. Onumunde daha 26 kilo var umarim sonuna kadar boyle gider. Size de basarilar

Adsız dedi ki...

Skinny, seni tekrar görmek güzel. Dukan diyeti Karatay'a göre daha katı sanırım. Kolay gelsin...

SKINNY dedi ki...

Daha kati gibi geliyor ama pek fark yok. Karatay diyetinde tek sevmedigim kuruyemisler bende acayip istah artiriyor nedense cozemedim. Ceviz yedikce yiyesim geliyor. O yuzden artik yemiyorum. Belki diyetten sonra kontrollu yemeyi ogrenirim.

Sanirim senin bir yerde gunlugunu gordum ama simdi bulamiyorum. Nerde yaziyorsun?

Adsız dedi ki...

Kadınlar kulübünde diyet günlüklerinde yazıyorum.
Karatay diyeti bölümü de var orada hempaylaşıyoruz hem de bir sorunla karşılaşırsak çözüm üreterek destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.
Çerez işini ben seviyorum. AKşam eve geç gittiğim günlerde çantadan çıkarı ağzıma atıyorum 5-6 tane . Taşıması kolay yemesi kolay. Herkesin içinde meyve çıkarıp yemek olmuyor. Ama badem, ceviz öyle değil. Çevredekilere de veriyorum birer ikişer. Eskiden neneler cebinden çıkarıp dağıtırdı böyle şeyleri, onlara döndüm.
İyi günler..

20 Ekimde 500. günüydü Mide ameliyatı olmamın. Geçen sene 20 Ekimde 80-81 kiloymuşum. 500. günde tartıldım 80 kiloydum. Kilo verme sürec...