21 Aralık 2011 Çarşamba

Genelde cumalrı yazmayı alışkanlık edinmiştim. BU cuma internete giremeyeceğim işlerimden dolayı. O yüzden bugünden yazayım. İyiyim. Karatay'la da aram iyi kötü ilerliyor. Kaçamaklarım geçen hafta çizgiyi hayli aşmıştı. Bu hafta daha durağan. Kilo işi çooook yavaş ilerliyor. 2012'ye 99.9 da olsa 2'li rakamlarla girmek istiyorum. Bakalım ne olacak

9 yorum:

Adsız dedi ki...

bende 2012ye 2li rakamlara girmek istiyorum ama anca subatta 100lerden düserim :(:(

Aysel dedi ki...

İnşallah Güzel hatun, beraber 90'ları görelim.

(Çirkin demeye demeye dilim varmıyor.)

Lütfen sen de Güzel hatun yap şunu da yalan söylemekten korkmayalım.

özlem dedi ki...

aysel hanım meraba tekrar blogunuza bir şeyler yazmanız güzel. internete girince gezdiğim bloglar arasında ilktir hep. nedense bende internete bile girsem veya elime dergi aslam ilk iş hep rejim diyet ama sonuç yok.kim ne tavsiye etse aldım.kim ne uyguladıysa yaptım sonuç 90 kilo ile 10 yıl.karatay diyeti yapıyormuşsunuz inş. istediğin sonuca ulaşırsın. karboksipunkturdaki diyetine benziyor ssanırım. neyse fırsat bulunca yazın. kolay gelsin.

Aysel dedi ki...

Teşekkürler Özlem, sonuç almayı da umalım.
Karboksipunktura çok benziyor. Hmen hemen aynısı. Yüksek protein kilo vermede başarıyı artırıyor.

özlem dedi ki...

Aysel keşke daha şık yazabilsen.sanırım öğretmensiniz bu yüzden vakit bulmanız zor tabii. ben geçen yıl 93 kiloydum sonra 1 yılda inannın tartıda en son 69.9 gördüm.sonra diyeti bıraktım sporu bıraktım ve işe tekrardan başladım şimdi hoooop tekrar baskül 90. sabah 1 elmayla kahvaltı yaptığımı bilirim çalıştığım yerde arkadaşlar 2-3 açma yiyip şekerli çay içerler valla bende bilmiyorum sorun ne.troid yetmezliği var ama ilaç kullanacak kadar değil. bakalım 2 gündüe başladım yine şekeri ve ekmeği kestim ama bakalım kaç gün dayanacağım. dayansamda ne oluyor ki sonra başladığım yerdeyim. en çok kot pantolon almayı özledim.bu aradayaşım 35 boyumda 1.65 kilo 90 işte kalan profilide siz hayal edin.

özlem dedi ki...

Aysel pardon yazım hatası yapmışım daha şık derken daha sık sık yazabilsen yani gerçi anlamışsındır yazmak istediğimi ama yine de kendimi düzeltmek istedim.

Adsız dedi ki...

karatay diyetin nasıl gidiyor? ne kadar sürede ne kadar kilo verdin?

Aysel dedi ki...

Özlem, kadınlarlar kulübünde diyet günlüğü tutuyorum. Ayselce110 kiloydu başlığı altında. Orada hergün yazdığım için burada yazmıyorum.
kiloda değişiklik olunca yazmak daha hoş oluyor, değişiklik olmayınca da sık yazamıyorum.

Çok güzel kilo vermişsin. Ah keşke geri almasaymışsın. Kilo verebildiğine göre insilün direnci de yok demektir. Bu da çok iyi. Bir de sabır göstermeyi başarırsak sonuç da alırız inşallah.

Aysel dedi ki...

Adsız arkadaşım, 20 eylülden beri tam olmasa da karatay diyeti uyguluyorum. 3 ay oldu. 2 ayda 10 kiloya yakın verdim. Bu ay henüz kilo veremedim.

20 Ekimde 500. günüydü Mide ameliyatı olmamın. Geçen sene 20 Ekimde 80-81 kiloymuşum. 500. günde tartıldım 80 kiloydum. Kilo verme sürec...